Thai wellness glostrup tantra massage flensburg

et omfattende udvalg af massager og spa-behandlinger som alle gør godt for og beroliger både krop og sind, vi vil give dig en omsorgsfuld oplevelse og en følelse af luksus. Thai Wellness i asiatiske omgivelser, vi gør alt hvad vi kan for at være en af de bedste Thai Massage klinikker i København. Det gør vi ved at give dig en super god og autentisk thai massage i asiatiske omgivelser. Beliggende centralt på sjælland er Zen-Thaiwellness det perfekte tilflugtssted at hengive sig til afslapning og forkælelse. Jump to, press alt / to open this menu. John Stoltz Nielsen, april 23, 2015 det er en flot og pæn massage forretning samt søde damer samt meget høflige. Velkommen i Glostrup Thai Wellness, thai Massage og Wellness i asiastiske omgivelser. I vores smukke terapi rum er stemningen forstærket af beroligende musik og delikate dufte for at skabe en virkelig himmelsk hideaway.

Glostrup, thaiWellness: Thai wellness glostrup tantra massage flensburg

Photos, reviews 9 Reviews, tell people what you think, jeremy Runner Jensen. Vi har god og gratis parkering. Amy er på vagt 50190155, amy alle dage ring og book en tid 50190155. Vi har gavekortet sex i esbjerg thai massage gentofte til den du holder. You are here: Home, kontakt, kontakt os, kontakt info Åbningstider, vi har åbent hver dag fra. 21:30, gavekort, vi har gavekortet til den holder. Uanset om du vælger en Royal Thai Massage eller at hengive dig til Aromaterapi Massage, så er vores store udvalg af massage-og spa-behandlinger kombinerer med det bedste af gamle og moderne behandlinger, med de fineste kvalitet ingredienser og hudpleje produkter, alt sammen med til genskabe. Facebook, see more of Taastrup thai massage on Facebook. Åbent hver dag fra.

Thai wellness glostrup tantra massage flensburg - Yen

Kom ind i forretningen og snak med. Åbent alle dage fra 09:00 - 22:00. Professionelle og søde thai massører, vi er alle uddannet til massage. See All, posts, see More. Giv en gave med følelse, lidt om os, og om det vi står for. Sidste behandling starter. Vi har skabt en kokon af fred og ro, hvor du kan slappe af, forynge og revitalisere. August 11, 2016, pænt sted, dejlig massage efter gode porno hjemmesider greve thai massage man har løbetrænet for meget ;-). Thai Massage, olie Massage, fod Massage, relax Massage. See All, videos, thai og olie massage 1 time 500kr. Vi bruger hudvenlig, parfumefri varm olie. Velkommen i, glostrup Thai Wellness. Thai Massage og, wellness i asiastiske omgivelser. Vi gør alt hvad vi kan for at være en af de bedste. Vi tilbyder kun seriøs klassisk. Thai, massage wellness, massage ingen erotik-, massage eller prostitution!

0 kommentarer til “Thai wellness glostrup tantra massage flensburg

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *